Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: GOTM Image  (Read 2822 times)
Queequeg
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 3724




Ignore
« on: May 01, 2015, 06:59:41 PM »

I got a PM today from a member, says he can't view the image of Koamon's 00-03 on the Home Page.
Snooping around, I checked with various computers and handheld mobile devices.
I used Chrome, Firefox, Safari browsers, which all worked fine for me.
I actually did get this fail on a PC with Internet Explorer.
Anyone else having this issue?
If it is limited to IE, you know maybe we just shouldn't worry too much about it.
Microsoft has announced an "End of Life" for this browser with Windows 10.
If you cannot see it, chances are that you cannot see the same image in the nomination thread found here, either.
Logged
tuffythepug
Global Moderator
****
Offline Offline

Posts: 5341



« Reply #1 on: May 01, 2015, 07:31:17 PM »

I can see it on my tablet and my laptop.
Logged
SMan
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1362




Ignore
« Reply #2 on: May 01, 2015, 08:51:18 PM »

Looks good on my laptop with Firefox.
Logged

Steve ....aka the SMan
JOYCEfromNS
Admin
*****
Offline Offline

Posts: 6267



« Reply #3 on: May 02, 2015, 01:17:12 AM »

Firefox & Safari browsers,  all worked fine for me.
Logged

Larrivee Electrics - My Dream then and Now!!!!!<br /><br />Forum IV     00-03MT       #4      (Treasured)
L07 Shooting Star
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 3675




Ignore
« Reply #4 on: May 02, 2015, 07:36:03 AM »

It displays fine on Chrome for me.  I can't even get IE to start anymore on my 7 year old computer running Windows XP.
Logged

"Badges?  We don't need no stinkin' badges."

Became a Shooting Star when I got my 1st guitar.
Back in '66, I was 13 and that was my fix.
Still shooting for stardom after all this time.
If I never make it, I'll still be fine.


 
Mr_LV19E
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 6500




Ignore
« Reply #5 on: May 02, 2015, 02:49:25 PM »

It displays fine on Chrome for me.  I can't even get IE to start anymore on my 7 year old computer running Windows XP.

That's why I am now a apple user.
Logged

Roger


"Live simply so that others may simply live"
JOYCEfromNS
Admin
*****
Offline Offline

Posts: 6267



« Reply #6 on: May 02, 2015, 02:55:54 PM »

That's why I am now a apple user.
+1
Logged

Larrivee Electrics - My Dream then and Now!!!!!<br /><br />Forum IV     00-03MT       #4      (Treasured)
WileE
Senior Member
***
Offline Offline

Posts: 439




Ignore
« Reply #7 on: May 02, 2015, 05:12:06 PM »

Maybe they were referring to not being able to see it without being logged in?
Logged

Larrivee 00-40R
ST
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1740


WWW

Ignore
« Reply #8 on: May 02, 2015, 06:22:02 PM »

Hi Queequeg,

It's because of the link you used for the image.

<code>
http://www.larriveeforum.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=48017.0;attach=25380
</code>

Give me a couple of minutes and I'll try to figure out a link that will work.




I got a PM today from a member, says he can't view the image of Koamon's 00-03 on the Home Page.
Snooping around, I checked with various computers and handheld mobile devices.
I used Chrome, Firefox, Safari browsers, which all worked fine for me.
I actually did get this fail on a PC with Internet Explorer.
Anyone else having this issue?
If it is limited to IE, you know maybe we just shouldn't worry too much about it.
Microsoft has announced an "End of Life" for this browser with Windows 10.
If you cannot see it, chances are that you cannot see the same image in the nomination thread found here, either.

Logged

ST
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1740


WWW

Ignore
« Reply #9 on: May 02, 2015, 06:26:38 PM »

Testing attachment.

Koamon's GOTM
Logged

Queequeg
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 3724




Ignore
« Reply #10 on: May 02, 2015, 06:35:17 PM »

Thanks to all for your feedback. And to ST for a solution that works for everyone and across all platforms and browsers.
When I am close to something other than this phone I will amend accordingly.
Logged
ST
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1740


WWW

Ignore
« Reply #11 on: May 02, 2015, 06:40:16 PM »

testing
Logged

ST
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1740


WWW

Ignore
« Reply #12 on: May 02, 2015, 06:44:46 PM »

Queequeg,

Try this...

<code>


http://www.larriveeforum.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=48017.0;attach=25380;image

</code>

Note that I've added    ;image to the end of the address for the image.


Edit - the tests below seem to be working.


test:

Logged

ST
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1740


WWW

Ignore
« Reply #13 on: May 02, 2015, 06:49:58 PM »




Logged

Queequeg
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 3724




Ignore
« Reply #14 on: May 02, 2015, 07:18:23 PM »

Much obliged. 
Logged
Queequeg
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 3724




Ignore
« Reply #15 on: May 02, 2015, 11:51:01 PM »

Queequeg,

Try this...

<code>


http://www.larriveeforum.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=48017.0;attach=25380;image

</code>

Note that I've added    ;image to the end of the address for the image.


Edit - the tests below seem to be working.


test:


Good work, ST. That URL fixed it on IE. Thank you.  
Logged
ST
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1740


WWW

Ignore
« Reply #16 on: May 03, 2015, 12:01:07 AM »

Yup - the home page picture works now - as long as you're logged into the forum (regardless of the browser you're using).
Logged

George
Gold Member
****
Offline Offline

Posts: 1920




Ignore
« Reply #17 on: May 05, 2015, 03:12:49 PM »

Thank you so much for your attention to this problem, I can now see the photos in all of my browsers... MS IE has become somewhat of a nuisance...  George
Logged

George
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to: